Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

CHP ve HDP'liler, kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kanadına yapılan operasyonların ardından düzenlenen ortak mitingde bir araya geldi. Kartal'da toplanan CHP ve HDP'liler, hükümet aleyhine sloganlar attı.

PKK YERİNE HDP'Yİ KOYDULAR

Terör örgütü PKK yandaşlarının "PKK halktır, halk burada" sloganı ise ortak mitingde HDP'ye uyarlandı.

Alanda toplananların bir kısmı "HDP halktır, halk burada" diye bağırırken, alanda toplananların bir kısmı da üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün yer aldığı Türk bayraklarını salladı.

APO SLOGANLARI

Miting alanında terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ın lehine sloganlar da atıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut demirkolllllu 7 yıl önce

chp,pkk lı hdp yle ortak hareket ediyorsa ,pkk dan hdp ye bulaşan mikrop ,hdp den de chp ye bulaşmıştır.yanı ikiside kandil sevdalısı olmuştur.Bu ihaneti CHP seçmeni nasıl kabullenir?CHP seçmeni,pkk lıların atatürk düşmanı devlet vatan türk düşmanı.bölücü katil ve dış düşmanlarında kölesi maskarası uşağı maşasıdır.Artık CHP yi yönetenler rengini belli etmiştir.Bu durum vahim ve utanç vericidir.Bu leke CHP lilerin alnına yapışmıştır ve seçimlere kadar tarihten silinecek parti durumuna düşmüştür.CHP kendini temize çıkaramaz.Böylece chp oyları akp ve mhp ye akacaktır.Apoculara ve yandaşlarına oy veren olursa vatanhainidir ,milli ve manevi değerlerimize de düşmandır..HDP+CHP =mefta olmuştur.ve adı bile anılmayacaktır