Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

CHP Kanal İstanbul'a karşı

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunun gündemine "torba yasanın" geldiğini belirterek, kendilerinin de bu vesileyle Kanal İstanbul Projesi'nin yasal alt yapısının hazırlanma çalışmalarından haberdar olduklarını söyledi.

"TORBA YASA KANAL İSTANBUL PROJESİ İÇİN HAZILANDI"

Yedekci, "torba yasayla" çeşitli kanunlarda değişikliklerin önerildiğini ve hukukun arkadan dolanılmasının söz konusu olduğunu savunarak, "CHP olarak daha önce Anayasa Mahkemesine giderek iptal ettirdiğimiz maddeler tekrar aynı şekliyle getiriliyor ve sanki hiç iptal edilmemiş gibi bir intiba yaratılmaya çalışılıyor. Torba yasanın asıl amacının, su yolu adı altında isimlendirilen Kanal İstanbul Projesi'nin hayata geçirilme çalışması olduğu kanaatindeyiz." diye konuştu.

"HİÇBİR ŞEKİLDE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Kanal İstanbul Projesi'nin İstanbul için ölümcül tehlikeye sahip olduğunu ileri süren Yedekci, proje güzergahı içerisinde yer alan su havzaları, ormanlar ve birinci derece doğal sit alanlarının yok edileceğini öne sürdü. Yedekci, "Biz, hiçbir şekilde Kanal İstanbul'un yapılmasına izin vermeyeceğiz. Bununla ilgili toplumsal muhalefetin harekete geçeceğine eminiz." ifadelerini kullandı.

CHP Kanal İstanbul'a karşı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 7 yıl önce

MUHALEFET OLMADIĞINIZ BİR ŞEY VARMI ACABA HİÇMİ SORMUYOLAR BU ŞAHSİYETLERE ACABA !!!

Avatar
mstfcrk 7 yıl önce

Bu kervan yürüyor zavallı Ce Ha Pe liler bunu anlayın artık.

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

CE HELET Partisi GA VURUN partisi kominist din düşmanı partisi hiristiyan yahüdü bozması partisi

Avatar
Nnn 7 yıl önce

Siz türkiyede olumlu ne varsa hepsine muhalefet yapın.iñşAllah sonunuz geldi chp denen türkiye düşmanlaŕı

Avatar
Yusuf Cirit 7 yıl önce

İzin isteyen kim? Git acık ötede havla. O Kanal yapılacak. Ama Lozan çöpe giderse gerek de kalmayabilir. O zaman da vazgeçilir.

Avatar
Metin 7 yıl önce

Avrupaya gidin onlara dilenin yalvarın adalet dileyin ki adalet son 15 yildan beri tıkır tıkır işliyor ama siz gider anca düşmanlarımıza yalakalık edersiniz Ülke yararına konusmassınız tek bir fayanızın dokunduğunu görmedik duymadık Ülke yararına çıkın adam akıllı vekillik yapın ve Türkiye için bunu öneriyoruz suni yapalım birşey diyin ya anca gitsin Millet vekilleriniz 1 milyon TL ye ulasan ve telefon faturalriyla dans etsin başkanlarınz sapıklık yapsın sizde gidip Avrupaya dilenin ancak sizden odun olur başkada birşey olmaz !!!

Avatar
nuri 7 yıl önce

CHP TABANI UYANIN PARTI GIDIYOR