Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

CHP'li Başkan: Önemli olan ibneyim diyebilmek
FETÖ'cü Nokta dergisinin sorularını cevaplayan CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, kendisi hakkındaki FETÖ'cü iddialarına cevap verdi.

"Adama ibne diyorlar, şunu bunu diyorlar da ne var bunda FETÖ'cü demişler." diye sözlerine başlayan Hazinedar, "Önemli olan ben ibneyim diyebilmek. Siyasetçiysen aykırı figürsen her şeyi söylerler" dedi.

"CHP'nin içinde halkın değerleriyle barışık olmayan yapılar olduğunu" söyleyen Hazinedar, "Bunları muhakkak tasfiye etmemiz gerekiyor. CHP'nin kendisine yakışan siyasetinin ortaya çıkmasına izin vermiyor bu yapı. Yani ben buna siyasi ensest diyorum" ifadesini kullandı.

"Sürekli olarak içe dönükler. Bizim aslında dışarıyla ilgilenmemiz lazım değil mi, yüzde 25'i daha yukarılara çekerek Türkiye'yi yönetmemiz lazım. Ben eğer yüzde 25'i kendi içindekileri mutlu edecek siyaset izlersem hiçbir şey yapamam, olduğum yerde sayarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.