Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

CHP'li başkan protestoculardan kaçtı
İstanbul Beşiktaş'taki tarihi Ihlamur Parkı'nın etrafı, taşeron firma tarafından demir bariyerlerle kapatıldı. Ihlamur Parkı'ndaki bariyerleri gören Beşiktaşlılar çılgına döndü. Bir araya gelen vatandaşlar, CHP'li belediye başkanı Murat Hazinedar'ı protesto etti.

VATANDAŞLAR İÇERİ ALINMADI


 

Beşiktaş Belediye Meclis toplantısına katılmak isteyen vatandaşlar içeri alınmadı. Protestocu vatandaşların, belediye başkanı Murat Hazinedar ile karşılaştıklarında gergin anlar yaşandı.

CHP'Lİ BAŞKAN KAÇTI

Belediye başkanına parkla ilgili sorularını ileten ancak hiçbir cevap alamayan vatandaşlar, CHP'li başkanın şov yaptığını söyledi. Vatandaşların tepkisi üzerine Murat Hazinedar belediye binasının içine kaçtı.

Vatandaşlar, ağaçların kesilmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski Beşiktaşlı 8 yıl önce

Yıl 2016 Ihlamur parkında gece kondu. Bir düzen lazım. Hemen altında yeterince büyük park var zaten. Cevre züzenlemesinde gec kalınmış atıl bir yer.Gece tinercilerden gecilmiyor.