Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

CHP'li başkanın 'Ömer Halisdemir' rahatsızlığı

Şehidimiz Ömer Halisdemir'in isminin caddeye verilmesine 'İsim enflasyonu olur' diyerek karşı çıktı. Volkan Konak'ın 'Mimoza' teklifine ise 'Derhal' diyerek kabul etti.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu büyük bir saygısızlığa imza attı. İstanbul Beylikdüzü Belediye Meclisi 5 Eylül 2016 tarihindeki toplantısında gündem maddelerinden biri Anadolu Caddesi'ne 15 Temmuz ihanet gecesinde FETÖ ve örgütüne karşı dik duran ve kalkışmanın püskürtülmesinde büyük rol oynayan canını feda ederek şehit düşen kahraman askerimiz Ömer Halisdemir'in isminin verilmesi teklifiydi.

ŞEHİDİMİZİN ADINDAN RAHATSIZ OLDU 

Teklifi belediye meclisine sunan İmamoğlu 'Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in Anadolu Caddesi'ne isminin verilmesi hususunu harita komisyonuna sevkini oylarınıza sunuyorum' sözlerinin ardından da çeşitli bahanelerle yan çizdi. 'Anadolu Caddesi bizim için değerli bir cadde ve değerli bir isim, kaldı ki o caddede bir takım kavramlar ve temalar üretiyoruz. Şehid Ömer Halisdemir'in isminin uygun olup olmadığı da tartışılır' dedi.

ÖMER'E ENFLASYON, MİMOZA'YA DERHAL 

Belediye Başkanı İmamoğlu toplantıdan 4 gün sonra düzenlenen Volkan Konak konserinde, Konak'ın 'Mimoza isimli bir cadde görmek istiyorum' sözlerine ise 'Derhal' diyerek cevap verdi.

İLK AYIBI DEĞİL 

CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, daha önce de Hakkari'de 22 şehidimizin olduğu gün de konsere izin vererek büyük bir ayıba imza atmıştı. CHP'nin şehitlerimize tepkisiz kalmasına vatandaşlardan da büyük tepki gelmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Bunlar zaten darbenin olmasını bekleyen e darbe günü marketlere akın eden alacakların taaa kendisidir, Ömer halis demir milletin gönlünde ömür boyu yaşayacaktır. Nokta. Bu zalimlere ve yunan, rum devşirme lerine sandıkta en ağır cezayı millet verecektir.Nokta

Avatar
aziz 7 yıl önce

o şehidin canını feda ettiği türkiyede senin gibi hayin olmamalı

Avatar
Amatör ressam 7 yıl önce

Bunlarin beklentileeini alt ust eden bir askerdi ÖMER HALİSDEMİR! E dogal olarak bunlari acıttı! Kivirtmalari normal!)))

Avatar
sesen 7 yıl önce

beklentilerini bozdu o yüce şehit canını feda etti darbeyi beteraf ettileler o ve onun gibi şehitler

Avatar
Laz53 7 yıl önce

Chp cihniyeti bu Vatan hainleri topunun ...koyayim

Avatar
Yldry 7 yıl önce

Hepsi orospu çocuğu

Avatar
hasan bordo bere 7 yıl önce

senide senin gibilerin topunuzun ..... sen komutanımın tırnağı bile laf söyleyezmezsin köpek

Avatar
İsmet Tahtacıoğlu 7 yıl önce

Bu zihniyet 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız oluşuna da ÜZGÜN olan bir zihniyettir.Bunu böyle bilelim ve unutmayalım.