Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi'den terörist açıklaması

Sahip olduğu rezidans daireleriyle ve hakkında çıkan yolsuzluk iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, PKK'lı teröristin cenazesinde gözyaşlarına boğulmuştu.

"KISA PANTALONUYLA TOP KOŞTURAN ÇOCUKLARDAN BİRİYDİ"

CHP'li vekil, fotoğraflarının meydada yer almasından sonra zorunlu bir açıklama yaptı. Öldürülen terörist Aziz Güler'i çocukluğundan beri tanıdığını söyleyen İlgezdi, "Ben genç bir hekimken, o mahallemizin kısa pantolonuyla top koşturan çocuklarından biriydi. Hem kendisi hem ailesi hastalarım arasındaydı." dedi.



"KOMŞULUK GÖREVİMDİR"

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Ben genç bir hekimken, o mahallemizin kısa pantolonuyla top koşturan çocuklarından biriydi. Hem kendisi hem ailesi hastalarım arasındaydı. 59 gündür oğlunun cenazesine kavuşmayı bekleyen bir anne ile 59 gündür Kobane'de morgda oğlunun cenazesinin başında bekleyen bir babanın acısına ortak olmak bir insanlık, hekimlik ve komşuluk görevimdir. Bu acıyı bir kara propoganda malzemesi olarak kullananları Allah'a havale ediyorum."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.