Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

CHP'li vekil Eren Erdem'e suç duyurusu! Vatana ihanet...

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Müdür Yardımcısı Cengiz Han Çevik, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in Rus Televizyonu RT'deki iddialarına ilişkin cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Çevik, yaptığı açıklamada, Rus televizyonu RT'deki iddialarına ilişkin Erdem hakkında, "vatana ihanet" iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Erdem'in açıklamalarını izledikten sonra çok üzüldüğünü dile getiren Çevik, "Bu kişinin ülkesine ihanet ettiğini düşündüm. Halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onuruyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur diye düşündüm, dün dilekçemi verdim" ifadesini kullandı.

Çevik, şunları kaydetti: "Erdem'in akıl sağlığının araştırılmasını, akıl sağlığı yerinde değilse vekilliğinin düşürülmesini, akıl sağlığı yerinde ise acilen 'vatan hainliği' suçundan yargılanıp vatandaşlıktan çıkarılmasını talep ediyorum. Çıkartıldıktan sonra da çok istediği İran'da gidip vatandaş olarak yaşayabilir diye düşünüyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.