Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

CHP'lii vekil Tanju Özcan, CHP'nin hafta sonu Adana'da gerçekleştirdiği mitingi eleştirerek, "Ilıcak, Altan, Bulaç'ın isimlerini Adana mitinginde hangi mantıkla okuyup kitleye alkışlatmaya çalışıyorsunuz? Benim için artık bardağı taşıran son damlaydı. Artık CHP, oraya buraya savrulan, hiçbir konuda net duruşu olmayan, hiçbir krizi yönetemeyen bir duruma geldi" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Adana mitinginde Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Ali Bulaç'ın isimlerini de okuduğuna işaret eden Özcan, bunun, "yüreğini sızlattığını" söyledi.

"BUNLAR CHP DÜŞMANI İNSANLAR"

Tutuklu olanların adil yargılanma hakkını savunduklarını dile getiren Özcan, "Ancak Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Ali Bulaç'ın geçmişte söyledikleri, yaptıkları belli. Bunlar rejim, Cumhuriyet, CHP düşmanı insanlar. Nasıl bir mantıkla siz bu insanların isimlerini orada okuyup, kitleye alkışlatmaya çalışıyorsunuz? Bundan nasıl bir muradınız var? Ben de taban da merak ediyor." diye konuştu.

"BEN ATATÜRK'ÜN KURDUĞU GİBİ BİR CHP İSTİYORUM"

CHP'li vekil sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda "Yeter artık...sabır sabır...bir yere kadar...ben Atatürk'ün kurduğu gibi bir CHP istiyorum...oraya buraya savrulan değil..." sözleriyle tepkisini dile getirdi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.