Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

CHP'lilerden ilginç çıkış!

Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve grup başkanvekilleri, İsrail'in Mesci-i Aksa'ya yönelik ihlallerine karşı birer konuşma yaptı. 

'İBADETHANELER, KUTSAL MEKANLAR' VURGUSU

Mescid-i Aksa'nın, Müslümanların ilk kıblesi ve en kutsal mekanı olduğunu söyleyen Kahraman, İsrail hükümetinin, işgal altında tuttuğu Filistin toprakları ve Kudüs'te, yıllardan beri Müslümanlara karşı tecrit politikası izlediğini belirtti. Kutsal mekanların, her türlü saldırıdan masun olduğunu dile getirdi. 

CHP'Lİ ÖZEL: DİRENİŞİN SİMGESİYİZ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İsrail ile ilgili olarak TBMM Genel Kurulundan, TBMM Başkanı'nın ağzından bu konunun kınanmasını önemsediğini belirtti ve sözlerini daha ileri götürdü. 

"İSRAİL'İ DENİZE BİZ DÖKTÜK"

Filistin meselesinde, direnişin, Filistin'in bağımsızlık mücadelesinin arkasında olan bir siyasi gelenekten geldiklerini iddia eden Özel, İsrail ve arkasındakilerin İstanbul'a çıkardıkları filoyu denize dökmekle övündüklerini söyledi

MHP: ORTAK MİRAS, ŞEREF, NAMUSUMUZDUR

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise  "Mescid-i Aksa biz Müslümanların ortak mirası, şerefidir, namusudur. İsrail'in bu haksız, hukuksuz, saygısız faaliyetlerini kınıyor, reddediyoruz. İsrail'i, bu son derece vahim saldırıdan vazgeçmeye davet ediyoruz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.