Öne Çıkanlar terörist ışid türkiye terör örgütü terör

CHP'nin PM toplantısından miting kararı çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığını yaptığı Parti Meclisi (PM) toplantısı 6,5 saat sürdü.

BİLDİRİ SONUNA KADAR SAVUNULACAK

Bazı af taleplerinin de ele alındığı PM'de, son siyasi gelişmeler değerlendirildi. 6 Kasım'daki olağanüstü PM toplantısı ardından, yayınlanan bildirinin de ele alındığı toplantıda, söz konusu bildirinin sonuna kadar savunulmasına ilişkin görüşlerin ifade edildiği öğrenildi.

VEKİLLER GÖREVLENDİRİLDİ

Parti çalışmalarının anlatılması amacıyla milletvekili ve PM üyelerinden gruplar oluşturulduğu ve illere görevlendirmelerinin yapıldığı da kaydedildi.

"TÜRKİYE'Yİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ" MİTİNGİ

Öte yandan, Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantıdan miting kararı çıktığı öğrenildi. Karara göre; CHP, "Türkiye’yi böldürtmeyeceğiz" mitingleri düzenleyecek. İlk mitingin adresi henüz kesinleşmedi ancak, ilk mitingin kasım ayının sonunda yapılması planlanıyor.

ÖN SEÇİM TARTIŞMASI

Milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenip belirlenmemesinin de bazı PM üyeleri tarafından gündeme getirildiği, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise bu konuda kararı kurultayın vereceğini, boş tartışmalardan uzak durulması gerektiğini söylediği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ii sen 7 yıl önce

seni dinleyenin amına koyayam