Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

CIA ajanından bomba Rusya uyarısı!
Ukrayna'da halkı silahlandırıp ayaklandırarak Rusya karşıtı gösterileri başlatan CIA ajanı Stiltt Takvim'den Mevlüt Yüksel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Stillt, yakın zamanda Rusya'nın terör örgütü PKK ile ortaklaşa Türkiye'de terör saldırısı yapacağını ileri sürdü.

İşte CIA ajanının çarpıcı açıklamaları:

Putin'in PKK ve PYD'yi destekleme sebebi, Türkiye'nin kendi hava sahasını ihlal eden Rus uçağını düşürmesi oldu. Rusya, ayrılıkçı gruplara silah desteği sağlayarak aynı şeyi Ukrayna'da da yaptı. Kürtler için de aynı durum geçerli.

PYD ve PKK'ya silah, bağlantı, para ve eğitim vererek Türkiye'ye karşı, içinde bulunmadıkları bir savaş açabiliyorlar. Rusya'nın bugünkü askeri doktrini bu. İç karışıklıkları destekleyerek düşmanını zor duruma sokmak.

Şu anda elimdeki Türkiye ile ilgili bilgilere göre önümüzdeki süreçte çok fazla sayıda terör saldırısına uğrayacaksınız. Kaynaklarım, patlayıcı madde sevkiyatları gözlemlemekte. Bunun nerede kullanılacağını bilmiyoruz tabii ki ama hedef Türkiye olacaktır.

Ufak bombalardan bahsediyoruz. Onlara EID deniyor. Profesyonel bombalar değil. 2 ila 10 kilogram arasında, ellerine ne geçiyorsa bunlarla doldurdukları bombalar. İstihbarat raporlarına da bakılırsa bu saldırılar Rusya tarafından besleniyor.

Eminim ki yakın gelecekte çok fazla Rus danışmanın PKK kamplarında ve karargahlarında resimlerini göreceksiniz. Bu gerçekten hiç de şaşırtıcı olmaz çünkü onların taktiği bu şekilde. Bu taktiğin aynısını Gürcistan'da gördük, Ukrayna'da gördük... Genel olarak bu danışmanlar FSB ya da SBR ajanları oluyor. Yakın zamanda onları görmeye başlarsınız.

Terör örgütü PKK ve PYD, Türkiye'ye topyekün savaş ilan etmek için gerekli pratik, teorik ve teknik bilgiden ve gerekli insan gücünden yoksun. Böyle bir hareket onların sonu olur. Ancak yapabilecekleri şey terör taktiklerine devam etmek olabilir.

Sivil itaatsizlik sağlamak için ellerinden gelen her türlü saldırıyı yapacaklardır. Bizim Ukrayna'da yaşadığımıza benzer bir protestoyu ne zaman yaşarsanız, Rus danışmanlar ortaya çıkacak. Propaganda, sivilleri kandırmak ve teröristler yetiştirmek onların uzmanlık alanı.

Ukrayna'nın Rusya'ya katılmasını önlemek için bölgede Ukraynalı sivilleri eğiten ve silahlandıran Mike Stillt, Rusya'ya karşı ajanlık yapıyor.

Sürekli bölgede bilgi topladığını söyleyen CIA ajanı Stillt, "Ruslar'ı dinleyen her kimse, bu bilgileri bana satabilir. İyi ödeme yaparım" dedi.

Ajan Mike Stillt, "PKK'lıların Rusya'yla ne kadar yakın olduklarını ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. Bir süre sonra onların 'Türkiye saldırırsa Rusya bunun öcünü alır' demeye başladığını duyacağız. O zaman her şey açığa kavuşacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.