Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

CIA Büyükada’da BND Kazan’da

CIA elemanı Henri Barkey’in başını çektiği grubun darbe günü Büyükada’daki faaliyetlerin bir benzeri BND tarafından Ankara Kazan’da gerçekleştiği ortaya çıktı.

Fetullahçı hainlerin Batılı efendilerinden de destek alarak Türkiye’ye karşı giriştiği 15 Temmuz darbe ve işgal teşebbüsüne ilişkin çok önemli bilgi ve şüpheler ortaya çıkmaya devam ediyor. Akit’in istihbarat kaynaklarından edindiği bilgilere göre, CIA elemanı Henri Barkey’in başını çektiği grubun darbe günü İstanbul Büyükada’da gerçekleştirdikleri faaliyetlerin bir benzerinin de Almanlar tarafından Ankara Kazan’da gerçekleştirildiği tespit edildi.

FETÖ’CÜLERLE AYNI YOLDAN KAÇMAK İSTEDİ!

14 Temmuz günü ‘ticari’ faaliyet kılıfıyla, darbenin idare merkezi olduğu ortaya çıkan Akıncı Üssü’nün de bulunduğu Kazan ilçesine geldiği öğrenilen Alman ‘işadamı’ Ulrich Werneck, buradaki gizemli temaslarının ardından 15 Temmuz gecesi darbenin başarısızlığa mahkum olacağının anlaşılması üzerine büyük telaşa kapılarak alelacele Gürcistan üzerinden Türkiye’yi terk etmek istedi. 30 yıldır Türkiye’ye gelip gittiği öğrenilen ve belki de Alman istihbaratının Türkiye’den sorumlu 1 numarası olma ihtimali değerlendirilen Ulrich Werneck’nin, Türkiye’nin darbeyi püskürtmesinin ardından Karadeniz bölgesindeki bağlantılarına, “Beni hemen bu ülkeden kaçırın” haberi gönderdiği ve birçok FETÖ’cünün de daha önce ‘acil kaçış yolu’ olarak kullandığı Gürcistan üzerinden Türkiye’den çıkış yapmak istediği tespit edildi.

LÜKS OTELDE KALMIŞ

İkinci Dünya Savaşı’nda Hitler’in özel eğitimli istihbarat subayı ve pilot olan ve Rusların elinde Kazakistan’da 7 sene esir kalan bir babanın oğlu olduğu; ayrıca kendisinin de ancak bir istihbarat görevlisinde bulunabilen yeteneklere sahip olduğu öğrenilen gizemli Alman Ulrich Werneck’nin, 15 Temmuz’da Ankara Kalesi civarında Koç Grubu’na ait Divan Çukurhan otelde kaldığı belirlendi. 

KİMLERLE TEMAS KURDUĞU ARAŞTIRILIYOR

Siyonist Rothschild ailesinin finanse ettiği kimya konusunda faaliyet gösteren uluslararası bir firmada ‘Uluslararası Operasyonlar Yetkilisi’ olarak görev yaptığı öğrenilen Ulrich Werneck’nin 14, 15 ve 16 Temmuz’un ilk saatlerini kapsayan 3 günlük kısa Türkiye ziyaretinde ne gibi temaslarda bulunduğuna ilişkin çalışmalar ise sürüyor. Dikkat çekici bu gelişmenin ardından, Werneck’nin ‘bağlı’ gözüktüğü Almanya merkezli Siyonist firmanın, tüm elemanlarına Türkiye’ye seyahat yasağı getirdiği öğrenildi. Personele, hayat sigortalarının Türkiye’de kaldıkları sürece geçerli olmadığı uyarısında da bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.