Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Çıldırdılar! Türkiye devreye girince işler değişti

Rusya'ya ait savaş uçakları Suriye'nin Deyrizzor kentinde dün YPG terör örgütünü vurmuştu. Rusya'nın hava saldırısı sonucu en az 45 terörist öldürülmüş, onlarcasının da yaralandığı belirtilmişti.

KOL KOLA GİRDİKLERİ RUSLARDAN HESAP SORMAYA KALKTILAR

Rusya'nın hava saldırısının ardından YPG terör örgütünden bir açıklama yapıldı. YPG'ye yakınlığıyla bilinen haber sitelerinde yer alan açıklamalara göre PKK/YPG'nin sözde Genel Komutanı Sipan Hemo, DAEŞ ile mücadeleyi bahane gösterip Ruslardan açıklama istedi. Terörist komutan, "DAEŞ’e a karşı savaşıyoruz. Rusya ve Suriye rejimi YPG mevzilerini bombalıyor. Rusya’nın pozisyonlarımızı neden bombaladıklarını açıklamasını istiyoruz. Rusya ve Suriye rejimi DAEŞ ile ortak olup onlara yardım mı ediyor?" dedi.

TÜRKİYE DEVREYE GİRDİ

Zamanında Rus askerleriyle Halep'teki nevruz kutlamalarında halay çekip kol kola giren teröristler, Ruslardan hesap sormaya kalktı. Özellikle Kazakistan'ın başkenti Astana'da yapılan Suriye görüşmelerden sonra Türkiye, Rusya ve İran'ın İdlib üzerinde mutabakata varmasının ardından saldırının gerçekleşmesi dikkat çekti.

BOMBARDIMAN SONRASI İLK GÖRÜNTÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemo 6 yıl önce

Size köklemek güzel olmuş it sürüleri salaklar