Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Cizre'de yakalanan keskin nişancının uyruğu belli oldu!
Cizre'de 14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 48'inci gününde devam ediyor. Operasyonların aralıksız sürdüğü ilçede, bugün bir Sırp uyruklu keskin nişancı yakalandı. Sırp keskin nişancı, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

İlçede, önceki gün gerçekleştirilen operasyonda öldürülen bir keskin nişancının da Sırp uyruklu olduğu ortaya çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kosovalı 8 yıl önce

Sırpların hakkından arnavutlar gelir. UÇK'ları gönderelim doğuya Güneydoğuya bakın bakalım Sırp, Ermeni PKK kalıyormu.? UÇK'dan korktukları kadar kimseden Korkmaz gavurlar....

Avatar
Sedat 8 yıl önce

Kuyruk sallamazsan kimse gelmez..!!Öncelikle kürt halkının büyük çoğunluğu desteğini çekmezse bu terör işi biraz uzar yavaş yavaş dank etmeye başladılar. İstediğiniz kadar söyleyin türk kürt kardeştir diye yok kardeşim kendimizi kandırırız türk kürdü kürt türkü sevmiyor sevseydi bu iş çoktaaan biterdi.

Avatar
fatih 8 yıl önce

iyi besleyin olmazsa sınırdışı edin aman öldürmeyin

Avatar
Üsküplü 8 yıl önce

Faili meçhuller gerçekleştirilemediği müddetçe bu ülkeye istikrarda zor gelir.! Dünyanın neresinde basınla herşey paylaşılıyor veya dünyanın neresinde gerçek demokrasi var.!? Saygılarımla.

Avatar
ilterişhan beyoğlu 8 yıl önce

öldürmeyin piçi silahının namlusunu sokun

Avatar
Mehmet 8 yıl önce

Bu şerefsizin bölgemizde ne işi var

Avatar
Yunush 8 yıl önce

Polis merkezine götürecegine kafasına sıksalarya.!

Avatar
Türk oglu türk 8 yıl önce

Uçk yollayın kimi yollarsanız yollayın dogudaki halkın destegi pkk ve hdp mikrobundan çekilmedigi sürece belediyeler hdp den alınmadıgı sürece hiç bir çözüm saglanamaz adamlar alışmış pkk dagda şehirde zarar veriyo hdp şehirde meclisde zarar veriyo sivil halk da köyde kasabada mahallede ilde ilçede zarar veriyo..bitmez bu nankörlük bitmez namertlik.