Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Çocuklar Neden My Little Pony Sever

Çocuklar Neden My Little Pony Sever
Özellikle kız çocuklarımızı büyük bir hayranlık duyduğu karakterlerimiz kızlarımız sayesinde hayatlarımızın içine fazlasıyla girmiş durumda. Havuzda beraber yüzdüğümüz, salıncakta beraber sallandığımız, sahilde kumdan kaleler yaptığımız, okulda beraber ders çalıştığımız ve beraber gezdiğimiz karakterlerimiz artık yeni dostlarımız haline geldi. Kızlarımızın neden bu kadar çok My little Pony karakterlerine ve oyuncaklarına ilgi duyduğunu merak ediyorsanız cevabını sizler için derledik. İşte karşınızda neden My Little Pony’nin karşılığı.


Her bir karakterin tamamen kendine özgü özellikleri var. Çocuklarımız bu farklı karakterlerin farklılıklara rağmen bir arada kalma ve arkadaşlıklarının gücüne olan inançlarından dolayı My Little Pony oyuncaklarını yanlarından ayırmak istememektedir. İsterlerse oyuncaklarını onların karakterlerine göre, isterlerse de kendileri nasıl davranmalarını istiyorlarsa o şekilde hareket ettirebileceklerinin farkındadırlar. Bu da hem onların karakterlerini daha iyi tanımasına hem de gerçek hayattaki ilişkilerinde yaşadıklarına anlam verebilmelerini sağlayacaktır.



Ayrıca çocuklarımız Rainbow Dash’in maceraperestliği sayesinde onları yepyeni maceralar davet etmelerini çok sevmektedir.



Rarity’nin güzelliğine verdiği önem kızlarımıza yöntem olarak örnek olmaktadır.
Çocuklarımız Fluttershy’ın ise en çok arkadaş canlısı olma özelliğini sevmektedirler. Onlara örnek olan bu karakterimiz sayesinde çocuklarımız arkadaşlık ilişkilerinde zorluk yaşamamaktadır. Ayrıca bu karakterimizin doğaya ve hayvan dostlarımıza duyduğu sevgi çok kolaylıkla çocuklarımıza da geçmektedir. Yaşadıkları doğaya sahip çıkmalarına ve hayvan dostlarımızın yaşama haklarına saygı duymalarına olanak sağlayan bu Pony çocuklarımızın dünyayı güzelleştirmelerine olanak tanıyacaktır.
Twilight Sparkle’nin ise büyüsü baş döndürmektedir. Yaptığı sihirler ile arkadaşlarına her zaman yardımcı oluşu çocuklarımızın özelikle ilgisini çekmektedir.
Enerjimize enerji katacak bir Pony Pinkie Pie. Onun özgür ruhu çocuklarımıza özgüven aşılamaktan, karşılaştıkları zorluklarla tek başlarına mücadele edecek gücü vermektedir. Ayrıca şarkı söyleme tutkusu da çocuklarımızı fazlasıyla cezbetmektedir.



Zekâsı ve en çokta güvenilirliği bize onu vazgeçilmez kılıyor. Kimden mi bahsediyoruz. Tabi ki elma canavarı Applejack. Arkadaşlarının her zaman yanında olan, başlarına gelen her olayda güvenebilecekleri bir dostlarının olduğuna inanan çocuklarımız yaşadığı zorlukların üstesinden onları seven dostları sayesinde gelebileceklerinin farkına varırlar.
 
Gittikleri her yere kendileriyle beraber götürebilecekleri için ayrıca çocuklarımızın ilgi odağındadır. Çünkü hem boyutları uygundur hem de kendi setleri sayesinde rahatlıkla taşınacak durumdadır.



Çocuklarımıza dostluk, maceraperestlik, doğa ve hayvan sevgisi gibi önemli kavramları hayatların katmalarına olanak sağlayacak My Little Pony oyuncaklarının hepsine Karakter Dükkanı’ndan ulaşabilirsiniz.


 
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.