Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Çölaşan'dan provokasyon!

Ankara Valiliğinin toplantı ve gösteri yürüyüşlerine getirdiği yasağa ilişkin soruyu cevaplayan Ankara Valisi Ercan Topaca, bunun temel amacının terör eylemlerini önlemeye yönelik olduğunu belirtmiş ve yasağın 29 Ekim ile 10 Kasım'ı kapsamadığını ifade etmişti.

ÇÖLAŞAN ALGI OPERASYONU YAPARAK SOKAĞI İŞARET ETTİ

Sözcü yazarı Çölaşan ise, bugün (Çarşamba) yayınlanan yazısında, 29 Ekim ve 10 Kasım törenlerinin yasaklandığı şeklinde bir algı operasyonuna girişerek "Hiç kuşkum yok, 29 Ekim ve 10 Kasım'da olaylar çıkarsa, sadece ve sadece bu yasaklamalar yüzünden çıkmış olacaktır. Sorumlusu bu kararları alan ve aldıran makamlardır. Esas sorumlu Ankara Valisi'ne emir veren hükümettir" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA DA AKIL VERMİŞTİ!

Hürriyet'te yazarlık yaptığı yıllarda Çölaşan, "Ben olsam Türkiye'ye Ramazan'da saldırırdım" demişti. İftar saati Türk güvenlik güçlerinin "mayışmış, aç, susuz ve yorgun" olduğuna dikkat çeken Çölaşan "Terörist olsam eylemimi iftara yakın koyarım" ifadelerini kullanarak teröristlere yol göstermişti.



Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necdet portakal 7 yıl önce

yahu adamı bir rahat bırakın daha taksimde anıracak bunlar sonraki iş önce anırsın bekliyoruz