Öne Çıkanlar PKK haber diyarbakır HDP rus uçağı

Cübbeli'den sert PKK yazısı: "Nişantaşı kaşarları"

Cübbeli Ahmet Hoca , Vahdet gazetesine yazdığı yazıda PKK ağzıyla konuşanların vatandaşlıktan çıkarılmasını istedi.  Cübbeli Ahmet Hoca çok ilginç ifadeler kullandı, "Türk kaşarlar var. Nişantaşı kaşarları var. Beyoğlu bilmem neleri var. Bayağı bir eski peynirler var. Hollanda peynirleri var yani. Kaşar yine bizim milli peynirimiz. Bunlar Hollanda malı olabilir ancak. Bu kaşarlar Türk de olsa, Kürt de olsa fark etmez. Kim PKK ile işbirliği yapıyorsa ve destekliyorsa; yazı ile de, konuşma ile de yapsa fark etmez" yazdı.

Cübbeli devletten, kim PKK destekçiliği yapıyosa, terör örgütünün ağzıyla konuşuyor ve bölünme talebinde bulunuyorsa vatandaşlıktan çıkarılmasını istedi. Türk ve Kürt'ün fark etmeyeceğinin de altını çizdi. Cübbeli bu isteğini "hükümetten değil, devletten istiyorum" vurgusuyla açıkladı.

NİŞANTAŞI KAŞARLARI VAR

Cübbeli yazısına şöyle devam etti. "Önerim şudur: Her kim PKK destekçiliği yapıyorsa, PKK’lıların ağzıyla konuşuyorsa, işin içine vatan, bayrak gibi kutsallarımızı karıştırıyorsa ve bölünme talebinde bulunuyorsa, yani kimin ne demek istediği ortada zaten. PKK olması şart değil. Silahlı olması şart değil. 

Silahsız da olsa, Türk de olsa fark etmez. Türk kaşarlar var. Nişantaşı kaşarları var. Beyoğlu bilmem neleri var. Bayağı bir eski peynirler var. Hollanda peynirleri var yani. Kaşar yine bizim milli peynirimiz. Bunlar Hollanda malı olabilir ancak. Bu kaşarlar Türk de olsa, Kürt de olsa fark etmez. Kim PKK ile işbirliği yapıyorsa ve destekliyorsa; yazı ile de, konuşma ile de yapsa fark etmez. "

 komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.