Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya resti çekti!

Le Monde'a konuşan Erdoğan,"Vizesiz seyahat talebi karşılanmazsa, AB ile göçmen anlaşması mümkün olmayacak"dedi.

"AB Türkiye'ye samimi davranmıyor" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk vatandaşlarına yönelik vize muafiyetinin 1 Haziran'dan itibaren uygulanması gerektiğini ancak bu sözün tutulmadığını belirtti.

"TÜRKİYE 72 ŞARTI YERİNE GETİRİRSE..."

Türkiye'deki hain darbe girişimi ve ardından yaşanan gelişmeler, Ankara ile AB arasındaki mülteci anlaşmasının özellikle Avrupa'da yeniden sorgulanmasına neden olmuştu.

Konuya ilişkin son açıklama ise AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker'den gelmişti. Alman “Tagesspiegel” gazetesine konuşan ve Türkiye-AB mülteci anlaşmasını savunan Juncker, vize serbestisiyle ilgili ise şöyle konuşmuştu:

“Bu konuda AB Komisyonu başından beri çok açık tavır koydu ve bizim tavrımızda bir değişiklik yok. Türkiye 72 şartı yerine getirmeyi kabul etti. Bu yerine geldikten sonra Türk vatandaşlarına vize uygulamasını kaldıracağız. Vize serbestisinin ne zamanuygulamaya konulacağı, önemli ölçüde Türkiye’nin elinde. Biz her zaman gerekli reformlarda destek vermeye hazır olduğumuzu ilettik. İnsan hakları, ifade ve basın özgürlüğü konusunda bizim pozisyonumuz çok açık.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 8 yıl önce

Kapıların bir an önce açılmasi lazım kapalı olması tutulması insan hak ve özgürlüklerine aykırıdır acilen kapılar acilmalidir mülteciler istediği ülkeye gidebilmelidir

Avatar
İhsan 8 yıl önce

İfade, basın ve tarafsız bir hukuku başta Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri önce karşılasın, ondan sonra Türkiye'ye şartlar koysunlar. Fikir özgürlüğü ve basın özgürlüğü demek, cumhurbaşkanına hergün küfür etmek, hırsız demek, asılacak adamsın diye başlık atmak değildir. Türkiyede kendi medyası özgür olacak ama sırf Türkiye'de! Onu da ülkeyi yıkıp, insanları birbirine düşürecek bayağılığa bürünmekle yaparken, bununla da Türkiyeyi yok edecek. Kendi ülkesinde ise kimse gık diyemeyecek. Ne kadar kurnaz olduklarını sanıyor bunlar!!!

Avatar
dede 8 yıl önce

Sizin insan haklarınıa basın özgürlüğünüze size