Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda açıklaması
Tarabya'daki Huber Köşkü’nde gerçekleşen iftar programına, sinema, televizyon ve müzik dünyasından kamuoyunun yakından tanıdığı pek çok sanatçının yanı sıra, farklı dallarda ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış spor adamları katıldı.
Erdoğan iftarın ardından bir konuşma yaptı. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
Alt yazılarla körfeze diziler geliyor, bunların dublajlarını yaptığınız zaman çok daha etkili olacak. Dublajla girdiği zaman etki alanı çok daha geniş olacak. bütün bu gelişmeler sevindiricidir.
Özellikle yeni nesiller için hepiniz rol modellersizin. Sanatınızla sporunuzla olduğu kadari kişiliğinizle, yaptıklarınızla da örnek olmak zorundasınız. Sanatçıların toplumu etkileme gücü siyasilerden daha az değildir.

ARDA TURAN VE MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Doğrusu ben bu ülkenin bir cumhurbaşkanı olarak buna çok üzüldüğümü açık ve net söylemek isterim. Milli takımımız Avrupa Şampiyonası'nda. Ve bu Avrupa Şampiyonası esasında, ben buna tabii ki bir yerde de talihsizlik diyorum.
Farklı yaklaşımlar olabilir, herkesin düşüncesi saygındır. İlk iki maçta takımız ne yazık ki üst üste iki mağlubiyet aldı.
İkinci maçta tribünlerden bugüne kadar göklere çıkardığımız takım kaptanımıza karşı yapılan tezahüratları ben hiçbir şeyle izah edemiyorum. Bugüne kadar, bunca zamandır, bu evladımız, bu kardeşimiz bu milli takımda oynamış, hep takdir etmişiz, hep alkışlamışız.
Yani bir anda ne oluyor da 'dışarı çık' diye bu tür tezahüratlar, yuhlamalar vesaire. Peki utanmıyor musunuz ya? Öbür tarafta İspanyol geliyor, sarılıp kucaklayıp Barcelona'daki arkadaşını, Atletico Madrid'deki arkadaşını orada teskin etmeye çalışıyor. Ve siz orada yuhalıyorsunuz.
Hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları ben bir baba olarak kabul edemem. Böyle bir şey olamaz. Sporda galibiyetle malübiyetler eşittir.
Salı günü son maçını oynayacak. O maç belki yol verecektir. Siz bunun tamamen önünü kesiyorsunuz.
Cumhurun bir başı olarak düşüncelerimi özellikle belirtmek istedim. İşler tamamen bitsin bunları oturur konuşuruz. Bir taraftan normal şartlarda oturur konuşuruz.Oraya kadar gittiniz ya ben size tebriklerimi sunuyorum.

"LİNÇ ETMEK İSTİYORLAR"
Ülkemizde adeta kendi ülkesine, kendi milletine husumet içinde olan sanatçı ve sporcular var. Milli tavır takınan sanatçılarımızı linç etmek istiyorlar.
Sanaçının muhalifliği sanatıyla olur. Bu ülkenin en güzel türkülerini söyleyen, söz sahibi olan sanatçılarımız içinden çıktığı toplumla bağlarını koparmamış kişilerdir.
Terörle ciddi bir mücadele veriyoruz. Ne olursa olsun terörü bitireceğiz. bu bölgeye huzuru getireceğiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derman saglam 8 yıl önce

Ben bu ülkeyi bu bayrağı vede bu akp yi akp lilerden daha cok seven bu vatanın milliyetçi bir insanıyım pekala fatih terim de bu ülkeyi deviyoda icinde azıcıkta olsun milliyetçi bir duygu varsa neden maaşı dünyada 3 sırada bunu millete izah etsin sonrada cıkmiş milli takım mili takım deyip duruyor gecsin onu fatih hoca mı herneyse yazıklar olsun yazıklar