Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik otel tanıtım filminin faydaları otel tanıtım videoları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! ''DAEŞ ile mücadele kılıfı altından...''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Dünya Engelliler Günü Resepsiyonu'nda konuştu. Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DAEŞ ile mücadele kılıfı altından çocukları ve kadınları öldürenlerin vicdanı olduğunu söyleyebilir miyiz? İnsan olmadığı yerde devletin de bir anlamı yoktur. Bütün insanlığı kucaklamayan bir anlayış insani olamaz" dedi.

KAMUNUN İNSİYATİF ALMASI GEREKİR

Engellilerin hayata katılması noktasında kamunun insiyatif alması gerekir. İnsanın ruhundan ve fıtratından kopartan anlayış maalesef bugün de devam ediyor.

DAEŞ ile mücadele kılıfı altından çocukları ve kadınları öldürenlerin vicdanı olduğunu söyleyebilir miyiz. İnsan olmadığı yerde devletin de bir anlamı yoktur. Bütün insanlığı kucaklamayan bir anlayış insani olamaz.

'DEVLETTE 40 BİNİ AŞKIN KARDEŞİM BİZİMLE'

Kasım 2015 itibariyle 467 bin 600 engelli vatandaşımız evde bakım hizmetinden yararlanıyor. Bakım için sıra bekleyen engellimiz kalmadı.

Artık devlette 40 bini aşkın engelli kardeşim bizlerle hizmete devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.