Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da

16 Nisan'da yapılacak referanduma 19 gün kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü durağı Samsun oldu.

Toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı, ziyaret ettiği 'hayır' çadırında yaşadıklarını anlattı.

Çadırda referandum çalışması yapanların Yavuz Sultan Selim'den rahatsızlık duyduğunu belirten Erdoğan, bunun mezhepçilik olduğunu sözlerine ekledi.

"HAYIR ÇADIRINDA NEYİNİZ EKSİK DEDİM"

Erdoğan, "Bu sabah gelirken, "Evet" çadırının kurulduğu bir yere uğradım, yanında da "Hayır" çadırı. "Hayır" çadırındakilere "Niçin hayır diyorsunuz, şunu söyler misiniz" dedim, "Çağdaş bir Türkiye istiyoruz" dediler. "Şu anda çağdaş bir Türkiye yok mu, ne istiyorsunuz. Okullar, köprüler, hastanler..." Söylediği lafa bakın, "Siz Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne niye Yavuz Sultan Selim Köprüsü adını koydunuz?" Çok ayıp. Böyle bir sultanın adını böyle bir köprüye koymaktan daha önemli ne olabilir?

"BAKIŞ MEZHEPÇİLİK"

Ama bakış mezhepçilik, "Siz Aleviler ile Sünnileri ayırıyorsunuz." Biz bu ülkede Alevi, Sünni ayrımı yapmadık. Ben Dersim katliamını lanetledim ama Kılıçdaroğlu lanetleyemedi." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Ülkemizi yeni bir yönetim sistemine kavuşturacak halk oylamasının önemini sizlerin çok iyi bildiğine inanıyorum.

Samsun bir şehitler diyarı. Terörle mücadelede 15 şehit verdi. Fırat Kalkanı Harekatı'nda da 3 şehidi var. Biz bu ülkeyi, bu milleti ölümüne sevdik.

BİZİ F-16'LAR DURDURAMADI

15 Temmuz'da F-16'lar bizi durduramadı. Bunların kıytırık pankartları mı durduracak.

"HAYIR ÇADIRINA GİTTİM"

Bu sabah gelirken, "Evet" çadırının kurulduğu bir yere uğradım, yanında da "Hayır" çadırı. "Hayır" çadırındakilere "Niçin hayır diyorsunuz, şunu söyler misiniz" dedim, "Çağdaş bir Türkiye istiyoruz" dediler. "Şu anda çağdaş bir Türkiye yok mu, ne istiyorsunuz. Okullar, köprüler, hastanler..." Söylediği lafa bakın, "Siz Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne niye Yavuz Sultan Selim Köprüsü adını koydunuz?" Çok ayıp. Böyle bir sultanın adını böyle bir köprüye koymaktan daha önemli ne olabilir? Ama bakış mezhepçilik, "Siz Aleviler ile Sünnileri ayırıyorsunuz." Biz bu ülkede Alevi, Sünni ayrımı yapmadık. Ben Dersim katliamını lanetledim ama Kılıçdaroğlu lanetleyemedi.

AYRINTILAR GELİYOR...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.