Öne Çıkanlar abd terör örgütü terörist açıklama PKK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sert konuştu! ''İşte o haindir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus kanalına verdiği demeçte, terör örgütü DAEŞ'in sarin gazını Türkiye'den edindiği iftirasını atan CHP'li milletvekili Eren Erdem'e ve söz konusu bu duruma sessiz kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

"İŞTE O HAİNİN TA KENDİSİDİR"

Erdoğan "Tüm siyasetçilere eşit mesafedeyim. Ama bu ülkeme iftira atan sözde siyasetçileri izleyeceğim anlamına gelmiyor. Milletvekili sıfatı taşıyan birinin, ülkeme iftira atmasına sessiz kalamam. Çıkacaksın Türkiye terör örgütlerine kimyasal silah hammadde sevkiyatı yapıyor diyeceksiniz. Hem de benim buna tepki göstermeme tahammül edemeyeceksiniz. Her kim ki yabancı basın organlarında Türkiye'nin aleyhine ihanet işine girer, O haindir." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

"Ama'lı fakat'lı çark etmeler bu açık ihaneti ortadan kaldırmaz. Ülkesine iftiralar atan vekiline ses çıkarmayan Genel Başkan'ın acziyetinden rahatsızlık duyuyorum. İran'la Türkiye savaşsa İran'ın yanında saf alırım diyor. Bu diyen kim? şuan TBMM'de milletvekili. Bunu siyaset zannedenler, bu ülkeye çok ciddi arar veriyor. Milletimiz bunlara gereken dersi her fırsatta veriyor. Bizim diyecek sözümüz kalmadı." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.