Öne Çıkanlar haber botu Libya Karşıyaka Mezarlığı Şırnak milletvekilleri Gençlerbirliği-Beşiktaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Barzani terörle mücadeleyi görüştü.


FETÖ'NÜN OKULLARI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'yi kabulünde, Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki, Fetullahçı Terör Örgütü ile iltisaklı okulların ve kurumların faaliyetlerine son verilmesi yönünde gerekli adımların atılması da görüşüldü.

"TÜRKLER DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul sırasında Barzani, 15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ilgili, Türkiye'deki seçilmiş hükümetin yanında yer aldıklarına dikkati çekerek, Türk halkının demokrasiye sahip çıkmasını takdirle karşıladıklarını vurguladı.

TERÖRLE MÜCADELE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Barzani'nin, bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundukları Beştepe'deki görüşmede, DAEŞ ve PKK dahil olmak üzere, terörle mücadele meselesinin de ele alındığı açıklandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.