Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Cumhurbaşkanı'na hakarete tutuklama!
Şanlıurfa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettikleri ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece "Cumhurbaşkanına hakaret ve terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekipleri, Kurtuluş ve Karşıyaka Mahallelerinde, sosyal paylaşım siteleri üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler, M.A. (24) ve A.A'yı (23) evlerinde gözaltına aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece "Cumhurbaşkanına hakaret ve terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.