Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Her fırsatta FETÖ'nün militanlarını hukuka karşı savunan, arka gelen Cumhuriyet, Diyanet'in yurt dışındaki görevlilerinin FETÖ'cü hainler hakkında istihbari bilgileri topladığını iddia etti.

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK ve Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma devam ederken gazete manşetleriyle terör örgütlerini koruyup kollamaya devam ediyor.

CAN DÜNDAR'DAN SONRA İFTİRALARA HIZ VERDİ!

FETÖ'nün servis ettiği görüntü ve yalanları her fırsatta manşetten servis eden Can Dündar'ın firar etmesiyle, gazeteye FETÖ ve PKK'ya yönelik operasyonlar düzenlendi, bazı yönetici ve yazarları tutuklandı. Ama gazete yalan ve iftiralarına hız vererek sözde habercilik yapmaya devam ediyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Hükümeti hedefine alan gazete bugün de Diyanet'i FETÖ'cü hainleri fişlemekle suçladı.

İşte Cumhuriyet'in Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alan yalan haberi;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayhan ozbey 7 yıl önce

gazete musvettesi orospu cocugu dogmamiz dolunu sikerim senin