Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Cumhuriyet Gazetesi'nden PKK skandalı!
Cumhuriyet Gazetesi perşembe günü skandal bir habere imza attı. Gazete, terör örgütü PKK'nın yayın organı gibi davranarak, Kandil'deki elebaşlarından Duran Kalkan'ın alçakça ifadelerle Türkiye'yi tehdit ettiği konuşmasını internet sitesinden okurlarına servis etti.İşte Cumhuriyet'in o haberi;


Can Dündar'ın Cumhuriyet Gazetesi haberi PKK'nın sözcülüğünü yaparcasına ele aldı. "Tehdit" yerine "uyarı" ifadesinin kullanılması dikkat çekti...





'AYM ELİYLE SERBEST KALSAN DA HAİNSİN'

Cumhuriyet'in haberine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. AYM'nin kararıyla serbest bırakılan Can Dündar için Twitter'da,"Anayasa Mahkemesi yoluyla serbest kalsan da hainsin" yorumları yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir oner 8 yıl önce

Can dündar ,Cumhuriyet gazetesi oldu bitti turkiyeyi karıştırmak için uğraşır. Ben bildim bileli böyledir. Sanki ülkenin düşmanı, zatende düşmanıyla.