Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Cumhuriyet gazetesine operasyon

Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonda gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu ile yazar ve okur temsilcisi Güray Öz gözaltına alındı. İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay'ın yurtdışında olduğu, hakkında gözaltı kararı verildiği belirtiliyor.

AKIN ATALAY VE GÜRAY ÖZ'ÜN EVLERİ ARANIYOR

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu'nun gözaltında olduğu, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ile yazar Güray Öz'ün evlerinin arandığı belirtiliyor.

Can Dündar hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı iddia edildi.

CHP'Lİ VEKİL TWİTTER'DAN DUYURDU

CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyon başlatıldığını duyurdu. Yarkadaş, twitter'da Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu'nun gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.

Yarkadaş, twitter'da "Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyon başlatıldı. Murat Sabuncu gözaltına alındı. Güray Öz ve Akın Atalay'ın evi aranıyor" diye yazdı.

AYRINTILAR GELECEK...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALİL kahraman 7 yıl önce

iyice azııtılardı bu OKSİJENİ FAZLA GELEN SÖZDE ÇAĞDAŞ CUMH.PAÇVARASI