Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

Cumhuriyet'in patronu da kaçtı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosunca yürütülen soruşturma çerçevesinde, Cumhuriyet gazetesinin İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay hakkında ''FETÖ ve PKK terör örgütlerine üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek"ve ''Örgütün cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini meşru gösterecek veya övecek ya da bu yöntemlere başvurmayı teşvik edecek şekilde propaganda yapmak" suçlarından gözaltı kararı verildi.

ATALAY DÜN ALMANYA'YA GİTMİŞ

Anadolu Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre aranan isimlerden olan Akın Atalay'ın dün Almanya'nın Köln kentine gittiği belirlendi.

Soruşturmada Cumhuriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Can Dündar hakkında ise yurt dışında bulunduğu için aynı suçlardan yakalama kararı çıkarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.