Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Dağlıca'da şehit sayısı yükseliyor!

Dağlıca'da şehit sayısı artıyor. 6 Eylül günü Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen ve 16 askerin düştüğü terör saldırısının ardından Uzman Çavuş Melih Garip Ünsal'da ağır yaralanmıştı. 28 yaşındaki asker iki hafta boyunca tedavi gördüğü Ankara GATA’da Pazar günü gece saat 01.00 sıralarında kurtarılamayarak şehit oldu.



Şehit Ünsal’ın babası Baki Ünsal ve annesi Münevver Ünsal'ın Ankara'nın Mamak ilçesi Kayaş Caddesi TCDD lojmanlarındaki evine ateş düştü. Şehit askerin evinin bulunduğu cadde Türk bayraklarıyla donatıldı. Mamak Belediyesi tarafından kurulan çadırda taziye için gelenler kabul edildi.



Bugün saat 15.30’da GATA’da Şehit Uzman Çavuş Melih Garip Ünsal için tören düzenlenecek. Törenden sonra Şehit Uzman Çavuş’un ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Dağlıca'da Ünsal'ın da şehit düşmesiyle şehitlerin sayısı 17'ye yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.