Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Darbe gecesi başından vurulmuştu! Uyanınca ilk sözü bakın ne oldu

Yaklaşık 5 ay yoğun bakımda kalan Aslan, 5 beyin ameliyatı geçirerek yaşama tutundu. Turgut Aslan'ın gözünü açtıktan sonra ilk sorusu "Ülkede neler oldu?" oldu.

15 Temmuz gecesi FETÖ’cüler tarafından Jandarma Genel Komutanlığı’nda başından vurulan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan, peş peşe gerçekleşen ameliyatlar ve zorlu bir tedavinin ardından mucizevi bir şekilde yaşama tutundu. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Jandarma Genel Komutanlığı’na giden Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanı Turgut Aslan, emekli edilen eski Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi’nin özel kalem müdürü Kurmay Albay Erkan Öktem tarafından başından 2 kurşunla vurulmuştu. Elleri bağlı şekilde yakın mesafeden vurulduktan saatler sonra hastaneye kaldırılan Aslan, aylar süren tedavinin ardından geçtiğimiz günlerde taburcu edildi. 

TAMAMEN İYİLEŞECEK

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 5 ay yoğun bakımda kalan ve 2 ay da normal tedavisi süren Aslan’ın fizik tedavisi devam ediyor. Yürümede kısmen sıkıntı yaşayan Aslan’ın yakında sağlığına tamamen kavuşacağı kaydedildi. Aslan’ın vurulduktan saatler sonra hastaneye kaldırılmasının ardından başlayan uzun tedavi sürecinde 5 defa beyin ameliyatı geçirdiği öğrenildi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Demircan, yaptığı açıklamada, “Allah’ın emriyle ve tıbbın yoğun çabasıyla bir mucize yaşandı. Turgut Bey ülkesine ve hayata çok bağlı bir insan. Büyük bir yaşam mücadelesi verdi. Kendisine çok geç müdahale yapılmasına rağmen başarılı bir tedavi uygulandı. 5 beyin ameliyatı yaptık. Sonuç çok olumlu. Biz bunu bir mucize olarak görüyoruz” dedi.

İLK SÖZLERİ: NELER OLDU?

Aslan’ın yakın çevresi, gözünü açtığı anda ilk olarak dua ettiğini ve daha sonra “Neler oldu?” diye sorduğunu anlattı. Aslan’ın, Türkiye’de FETÖ’cülerin darbeye teşebbüs ettiğinin ve bu yüzden silahlı saldırı sonucu vurulduğunun söylenmesinin ardından, “Herkes ülkemiz için benimle beraber bir kez daha dua etsin” dediği ifade edildi.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşen 7 yıl önce

Şükürler olsun RABBIME.İşte bu RABBIMİN bir mucizesi .YÜCE MEVLA ne yapmaya kadir değildir.Adamın başına iki el hemde yakından ateş edilmiş.Öldürmeyen RABBIM işte böyle öldürmez

Avatar
Mücahit SELÇUK 7 yıl önce

Ne hesap yaparlarsa yapsınlar hesaplarını bozan Rabbini unuttular.Göklerden gelen bir karar vardır.

Avatar
Mücahit SELÇUK 7 yıl önce

Rabbim Yüce Mevlam ne kadar hesap sahibidir.Istemedigi hiçbir olay meydana gelmez.Bu yiğit ve yiğitlerin sayesinde ayaktayız.Cenab-ı Mevla ne kadar büyük ve hesap sahibidir.

Avatar
kul 7 yıl önce

zalimlerin planlarını kötü niyetlerini rabbim başlarına çevirsin zalim amerikaya ve zalim destekcilerini tez zamanda yerle bir etsin.rabbim ümmeti muhammedi koru gözet Allah ım biz hata yapıyoruz bizi uyanık salih müslümanlardan kıl.amin