Öne Çıkanlar türkiye zırhlı ambulans yenişehir LG Nexus 5X fiyatı nedir atatürk heykeli

Darbeci hain Kuzu 'FETÖ' bağlantısını itiraf etti
Yıllardır FETÖ için faaliyet gösterdiğini kabul eden Kuzu,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oteline baskına gitmeden önce, helikopter başında ‘görevin’ ne olduğunu bildiklerini,  kolay bir operasyon olacağını düşündüklerini ancak işlerin bekledikleri gibi gitmediğini anlattı. Öncelikli hedeflerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ‘sağ olarak almak’ olduğunu söyleyen Kuzu, çatışma ihtimalinde ise her şeyi göze aldıklarını söyledi.  Kuzu’nun çiğli’deki hava üssünün ‘İmamı’ olduğu, kendisinden üst rütbelilere bile emir verebildiği iddia edilmişti. 

ADLİYEYE ŞORT - TERLİKLE GETİRİLDİ

İlk olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getilen üç darbeci asker, sağlık raporunun ardından adliyeye götürüldü. Üç askere de giydirilen tişört ve şortların aynı olduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.