Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Sultan 2. Abdulhamid'in torunlarından Nilhan Osmanoğlu'nun referandumda ‘evet' diyeceğini açıklaması ve ardından Parlamenter sistemi eleştirmesi üzerine FETÖ, PKK ve CHP medyasının linç kampanyasına maruz kaldı.

En büyük tepkiyi Hürriyet yazarı Gülse Birsel alırken, ardından Halk TV ekranlarında Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'in Nilhan Osmanoğlu hakkındaki iğrenç yorumları büyük tepki topladı. Saldırılar bunlarla da sınırlı kalmadı. Sosyal medyadan büyük bir linç kampanyası başlatıldı.

Son dönemlerin en çok tartışılan ismi Nilhan Osmanoğlu ise kendisi hakkındaki eleştirilere Beyaz Tv ekranlarından yanıt verdi. Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programına telefonla bağlanan Nilhan Osmanoğlu hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. 

Halk TV ekranlarında kendisi hakkında iğrenç yorumları yapan Nilhan Osmanoğlu Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i dava edeceğini söyledi. 
 

ADAM YERİNE KOYUP CEVAP BİLE VERMEDİ

Nilhan Osmanoğlu şu ifadeleri kullandı;

Hiçbirinin şahsını ağzına alıp cevap vermedim. Hiçbirinin şahsına vereceğim cevap yok. Ben evet dedikten sonra başladı bu süreç. Sözcü ve CNN'de yapılan haberlerle başladı. Sitem 4 sene önce kuruldu. Bu şekilde deşmeye başladı. Bana ait olmayan görüntülerin altına isim yazdılar. Ölüm tehditleri devam etti, eşime çocuğuma hakaretler yapıldı. Söyleyeceğim hiç bir şey yok. 

KAALE ALMIYORUM

Kaale almıyorum kendilerini milletimizde öyle yapsınlar. Kaostan hakaretten hoşlanan insanlar. Onların tek silahı saltanatı getirecekler algısı. Beni kullanmaya çalıştılar. Milletimiz bu oyuna gelmesin. Bizim şanlı bir tarihimiz var. Bunları göstermemiz lazım çocuklarımıza. Bu insanları örnek göstermesinler. Kaos yaratılmaya çalışılıyor. 

DAVA EDECEĞİM

Şahsıma ve aileme terbiyesizlik yapan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i dava edeceğim. Bu konuyla ilgili dava açacağım. Ama iki aylık süreç içinde değil. Bu sürede açarsam bunu kullanacaklardır. 

CUMHURBAŞKANIMIZ ARASA BUNU BİLE KULLANIRLAR

Bizim kimseden hiç bir şey beklediğimiz yok. Allah yanımızda bizim. Cumhurbaşkanımız beni arasa bunu bile kullanır bunlar. Şahsen aramasını da istemem.. İlahi adalet elbet tecelli edecek. Yaptıkları yanına elbet kalmayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turk 7 yıl önce

Bu farelerin suçu yok onları zevkle alkışlamak tipler varya sorsanız hepsi çağdaş demokratik toplanmış kendileri gibi iki Ayyaşi dinliyorlar

Avatar
Turhan 7 yıl önce

Bu orrosbu cocuklarini konusduran savcilara hakimlere yaziklar olsun

Avatar
Makyn 7 yıl önce

Sonunuz gelecek az kaldı chp ve zihniyeti Türkiye kurtulacak sizden rahat nefes alacak ve Allah ın izniyle Osmanlı kurulacak

Avatar
osmanlimi 7 yıl önce

kadin topraklarimizi geri istiyo hangi hakla hakkinizi aricaniz yerde dogru soyleyen insanlari linc ediyosunuz sizin sonunuz gelecek elbet sonunda afgan topraklarinda bulursunuz kendinizi

Avatar
Yucel 7 yıl önce

Yurekli savci yokmu bunlara haddini bildirecek kendin olmayanlara hakaret edecekler ve bu yanlarina kalacak yazik hemde cok yazik

Avatar
Özgür 7 yıl önce

Basında komplo üretmek işiniz sanırım. Paralı basın...

Avatar
Ergün 7 yıl önce

Yılmaz özdil ve Müjdat gezen'in sözlerini çok çarpıttınız .birisi bir şey dedimi hemen senin anan bacın karın yokmu deyip insanları baskı altına almaya alıştınız ..o kadına söylenecek o kadar çok şey varki .....sen kimsin ki be kadın ..sen mirasını istiyorsan önce kendi üzerine düşen 2.abdülhamitin borçlarını öde

Avatar
Fatih 7 yıl önce

Kadının resminde yahudileri temsil eden 7 kollu şamdan ve arkada huristiyanları temsil eden kutsal kase var. Kıllandım doğrusu. He gelip toprak istemişse de bizde verecek ahır pisliği bile yok başka kapıya. Cumhurbaşkanımız ararsa diye de bir hayale kapılmış yazık :) biz evet diyoruz ama senin düşündüğün gibi değil. Daha önce gelecektin zor günlerde gelecektin. Şimdi saklandığın yerde kalmaya devam et.