Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Davutoğlu: '"Eşini, işini ve evini değiştirenlerin peşine düşeriz'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, son belediye başkanları toplantısında önemli uyarılarda bulundu. AK Partili belediye başkanları geçtiğimiz günlerde "Belediye Başkanları" toplantısı için Ankara'ya geldi.

Başkanlara hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun toplantının basına kapalı bölümünde özel hayat ve parasal konulara ilişkin bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Davutoğlu, başkanlara akçeli işlerden uzak durmaları ve özel hayatlarına dikkat etmeleri talimatı verip, "Eşini, işini ve evini değiştirenlerin peşine düşeriz, şüpheyle yaklaşırız. Parasal ilişkilerde dikkatli olun" dedi.

BAŞKANLARA SIKI DENETİM

AK Parti, geçmişte olduğu gibi vatandaşların kafasında en küçük bir soru işareti oluşmaması için başkanları sıkı denetim altına aldı. Vatandaş, işadamı, STK'lar başta olmak üzere toplumun çeşitli kesimlerinden gelen ihbar ve şikayetler dikkate alınıp inceleniyor. Milletvekilleri il ya da ilçelere gönderilip inceleme yaptırılıyor. İddiayı ortaya atanlar, şehrin ileri gelinleri, konuyla ilgisi olanlardan sonra başkanlar dinleniyor. Yazılan rapor çerçevesinde genel merkez disiplin mekanizmasını harekete geçiriyor. Şu anda 15 dosya ile ilgili incelemeler devam ediyor. (Sabah)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet hocam 8 yıl önce

sayın başkanlarımız çoka kılı, 2 yıllık olan başkanlarımızın bazıları urfanın en pahalı sitesi vema siteslerinde yaklaşık 1milyon liraya ev alabiliyorlar,
hazine arazilerini tapuya çevirmelerini yazmıyoruz, fakat şunu yazmakta fayda var,
EFENDİM BAZI BAŞKANLAR EŞLERİNİN AKRABALARINA MALLARI KAYIT ETTİRP SENET ALIYORLAR,