Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Demirtaş'a çocuklarını kurban etme sözü veren anne

HDP, DBP, DTK'nın öncülüğünde Avrupalı sol partiler ile birlikte düzenlenen 'Avrupalı Sol Partilerin Dayanışması Konferansı' Diyarbakır'da yapıldı.

Sur ilçesinde çatışmalarda çocuklarını kaybettiği iddia edilen aileler de katıldı.

"İKİ ÇOCUĞUM DAHA VAR.."



Bir PKK'lı annesi, Sur'da etkisiz hale getirien kızı Rozerin Çukur'un fotoğrafını Selahattin Demirtaş'a sarılarak verip gözyaşı dökerken, "Erdoğan duysun; iki çocuğum daha var. Onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.

DEMİRTAŞ: "ÖYLE DEME"


Rozerin Çukur'un fotoğrafını alan Demirtaş, anne Çukur'un "Çocuklarım sana kurban olsun" sözleri üzerine "Öyle deme" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TÜRK... 8 yıl önce

TÜRKLERDE SENİN DOMUZ YAVRUNUN CANINI ALMAK İÇİNDE CAN ATIYORDU AMA ETEKLİ GELMESİNLER DELİKANLI GİBİ ADAM GİBİ SAVAŞSINLAR SAVAŞINDA İÇİNE ETTİNİZ EMBESİLLER.

Avatar
esnaf 8 yıl önce

ben herzaman demişimdir o bölgenin halkı kalleştir teröristtir sivillere falan acımayın kurunun anında yaşta yansın

Avatar
Börtecine 8 yıl önce

Biri bu kahpeye söylesin ...biz Canimizi, Evlatlarimizi Vatana kurban ederiz...Kisi icin degil , heleki Demirtas denen pezevenk icin asla... Iste sizlerle bizim farkimiz bu.

Avatar
mehmet 8 yıl önce

Oruspu çocuğu sizin gibi bi kactane cikiyo kurtlerinde adı cikiyo hepinizin anasını sikim oruspu çocukları ermeni tohumları sizi

Avatar
Erol 8 yıl önce

Öldürülen her teröristin tüm ailesini de geberteceksin,Terörist cenazenine katılanları da katledeceksin ki teröristler gerçek anlamda yok olsun.

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Diger çoçuklarını hemen gönder. Hatta sen ve senin gibilerde hemen gelsin. Uzatmayalım.

Avatar
ali 8 yıl önce

Erdoganda sizi beslesin

Avatar
Hodalci 8 yıl önce

Seninde amin koyayım orospu kızına koydular sıra sanada gelecek kahpe