Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Demirtaş hakkında soruşturma başlatıldı!
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında Diyarbakır'da bugün yaptığı konuşması nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Halkı kanunlara uymamaya tahrik, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve devletin yargı orğanlarını alenen aşağılama, cumhurbaşkanına hakaret, suç ve suçluyu övme" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

GÜLTAN KIŞANAKTAN SONRA

Demirtaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto için topalananlara hitaben"Yaşananları sıradan bir durum gibi kabul etmeyeceğiz. Şimdiye kadar hep erken seçim gördük, bundan sonra erken seçim yok. Belediyeler iade edilene kadar direniş var. 81 ilde kim hangi güçle sokağa çıkabiliyorsa bütün arkadaşlarımız çıkacaklar. Geri adım atmak yok" açıklamasını yapmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.