Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Demirtaş resmen tehdit etti: İş başka yere gider

Van Büyükşehir Belediye hizmet binasının da aralarında bulunduğu toplu açılış törenine katılmak üzere Van'a giden HDP Eş Genel BaşkanıSelahattin Demirtaş burada yaptığı konuşmada halka skandal bir çağrıda bulundu.

Demirtaş, hükümetin belediyeye kayyum atamaya hazırlandığını belirterek,"Halkımıza ve belediye çalışanlarımıza sesleniyorum. Kayyumu tanımayın ve emirlerini yerine getirmeyin. Diktatörlüğe geçtik. Biz böyle bir adama biat etmeyeceğiz. Her an sivil bir direnişe hazır olmalısınız" dedi.

"İŞ BAŞKA YERE GİDER"

Öcalan'la görüşme taleplerini de yineleyen Demirtaş, bir başka skandal ifade kullanarak Türkiye'yi tehdit etti. Demirtaş "iş başka yere gider" dedi.

İşte Demirtaş'ın o sözleri:

Öcalan sıradan biri değil, halkın lideridir. Başbakana çağrı yapıyoruz can güvenliği ile ilglili bilgi alsınlar dönsünler. Öcalan ile görüşme olursa açlık grevi bırakılacak. Bize onursuzluğu dayatırlarsa ben açık söylüyorum iş başka yerlere gider. Bunu tehdit olarak da algılamasınlar. Oyun oynanacak bir mesele değil. Hukuki talep bile kabul görmeyecekse, onurumuzu ve hassasiyetimizi korumak için canımızı feda edeceğiz. Bedeli ne olursa olsun sahip çıkacğız. Bir çılgınlık yapmışlarsa biz buna karşı çıkacağız. Herkes hazırlığını buna göre yapsın.

"SİVİL DİRENİŞE HAZIR OLUN"

Böyle bir adama biat etmeyiz. Bir canımız varsa feda ederim. Birtek biz kaldık muhalefet eden. Dokunulmazlıklarımız kalktı. Bizi tutuklasan bile milyonlarca Demirtaş var. Onları ne yapacaksın. Sizler her an sivil bir direnişe hazır olmalısınız. Bizim için ölüm kalım meselesidir bugünler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yigit 8 yıl önce

Açlik grevinide piç ettiler.amk
Ne ölmesi zayiflamiyolar bile

Avatar
gakkoş 8 yıl önce

bu şerefsiz nasıl kürt halkını kandırıyor anlamıyorum ulan selo o şehit olan askerde poliste kürt çok var sen kimi kime karşı direnmeye çağırıyorsun senive seningibi şerefsiz vatan hainlerini diyarbakır meydanında asacaksınki bu millete yaranasın asılacak listesi apo piçi hdp deki vatan hainleri fetö bu millete ve askere ve polise mermi sıkanı aaaasaaaacaksın bu kadar basit

Avatar
Doboglu 8 yıl önce

Topunuz gelin

Avatar
Recai karadag 8 yıl önce

Gelin iyi olalım dünyanın en güzel şeyi

Avatar
Komlo 8 yıl önce

LA İNCELDİGİ YERDEN KOPSUNNN...

Avatar
teo 8 yıl önce

Selo piçi

Avatar
Okan yildirim 8 yıl önce

Bence hiç beklemeyin hemen başlayın götürür yiyosun yapin

Avatar
Zulkarneyn 8 yıl önce

.