Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Demirtaş'tan 'Beşiktaş saldırısı' açıklaması
Her fırsatta sırtını PKK'ya dayadığını açıklayan, terör saldırılarında kendini patlatan canlı bombaların taziyesine giden, taziyelerine gitmeyenleri de partiden kovmakla tehdit eden, 6-7 Ekim'den yaptığı çağrıyla onlarca masum vatandaşın canice öldürülmesine sebep olan ve kardeşi PKK'nın yönetim kadrosunda yer alan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Beşiktaş'ta 44 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin bir mesaj gönderdi.

NE KINAMA NE DE PKK KELİMESİ GEÇİYOR

Demirtaş açıklamasında şunları söyledi:


"Bütün toplumu, halkımızı şiddet karşıtlığında, barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük duyguları etrafında umutla bir arada durmaya davet ediyorum. Koşullarımız ne kadar zor olursa olsun kutsallık atfettiğimiz barışı savunmaktan vazgeçmemeli, umutlarımızı yitirmemeliyiz. Bu sıkıntılı dönemi dayanışma ile aşarak ülkeyi düze çıkarmayı başarmalıyız."

HABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal 7 yıl önce

He,He.Otur oturduğun yerde.şerefsiz.