Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Deniz Baykal'ın kasetini ilk o izlemiş!
Terör örgütü FETÖ, kurduğu komplolar ile pek çok insanı hedef aldı. Bu isimler arasında CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP'li vekiller de vardı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kaset kumpası için hazırladığı raporda ise önemli ifadeler yer aldı. Komploda parmağı bulunan şüphelilerin 18 kişiye yönelik toplam 13 adrese dinleme ve kamera yerleştirdiği saptandı. Bu şüphelilerin, hedef seçtikleri isimleri adım adım takip ettikleri ortaya çıktı.

Sinsi takibi ortaya koyan grafikler ise tüm gerçeği gün yüzüne çıkardı. 2008'den 2012'ye kadar görüntüleri kaydeden teröristler kasetleri ise ilk olarak Fetullah Gülen'e gönderdi. Teröristbaşı Pensilvanya'daki ininde bu kasetleri izleyip örgütünü harekete geçirdi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.