Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Deniz Baykal Kılıçdaroğlu'nu fena köşeye sıkıştırdi: Sana kim izletti?
FETÖ'nün kaset kumpasıyla CHP'nin genel başkanlığına getirilen Kılıçdaroğlu'nu, kumpasın mağduru Baykal köşeye sıkıştırdı. Baykal Kılıçdaroğlu'na, 'Erdoğan kumpas kasedini izledi' sözlerini hatırlattı. "Sana kim, nerede izletti?" diye sordu. Kılıçdaroğlu ise susmakla yetindi.
17 Mayıs 2010'da gerçekleşecek CHP kurultayından tam bir hafta önce dönemin ana muhalefet lideri Deniz Baykal, FETÖ'nün kurduğu kaset kumpası sonucu istifasını açıklamıştı. Kurultay'a tek aday olarak giren Kılıçdaroğlu ise genel başkanlık koltuğuna oturmuştu. Kendisine yöneltilen 'kasetle gelen genel başkan' eleştirilerini o dönem başbakan olan Erdoğan'a yıkmaya çalışan Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık darbe girişiminden kısa bir süre sonra FETÖ'ye destek vermek için çirkin bir iftira ortaya atmıştı.

SORULAR CEVAPSIZ KALDI
Katıldığı TV programında konuşan Kılıçdaroğlu, Baykal'a kurulan kaset kumpasıyla ilgili "O görüntüler Erdoğan'a izlettirildi. Gözlüğünü takıp o kasetleri izlediğini gözlerimle gördüm" demişti. Şok etkisi yaratan sözler karşısında stüdyodakiler şaşkınlığını gizleyemezken, "Nerede gördünüz?" "Elinizde delil var mı?" gibi sorular yöneltilmiş, ancak Kılıçdaroğlu "Ben onu açıklayamam" diyerek kaçamak cevaplar vermişti. "Bunu ne zaman izlediniz?" sorusuna ise, "Ben zaman vermek istemem" diye cevap vermesi akıllarda soru işareti bırakmıştı.

İFTİRAYI AÇIK AÇIK SORDU
Daha sonra katıldığı birçok programda bu iftirası hatırlatılan Kılıçdaroğlu, ucu açık cevaplar vermiş ispatlayacak bir delil ortaya koyamamıştı. Kaset komplosuyla genel başkanlık koltuğundan indirilen Deniz Baykal, katıldığı TV programında Kılıçdaroğlu'nun iftirasıyla ilgili önemli ifadeler kullandı. Baykal, o kaset sayesinde Genel Başkanlık koltuğuna oturan Kılıçdaroğlu'nu bu iddialarını ispat etmeye çağırdı. "Madem bu görüntüleri izlediğini söylüyorsun, çık nerede ve ne zaman izlediğini, Erdoğan'ın kayda alındığı bu görüntünün kimler tarafından sana getirildiğini açıkla" diye seslendi. CHP yönetiminde deprem etkisi yaratan göndermenin ardından gözler Kılıçdaroğlu'na çevrildi. Ancak cevap vermemeyi, susmayı tercih etti.

STRATEJİ İFŞA OLDU
AK Parti'nin dokunulmazlıkların kalkması teklifiyle panikleyip isyan bayrağı açan CHP'lileri 'tutuklanmaktan korkmayın bir stratejim var' diyerek yatıştıran Kılıçdaroğlu'nun 'stratejisi' tüm ayrıntılarıyla netleşti. Kılıçdaroğlu'nun planına göre; FETÖ'cü savcılar, Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'li vekilleri yaka paça gözaltına aldıracak. Bu görüntülerle de hükümet köşeye sıkıştırılmaya çalışılacak. Ancak hükümet, bu planın deşifre olmasının ardından savcılarla ilgili araştırma başlattı. Çalışmanın ardından tespit edilen FETÖ'cü savcıların yerine yenileri atanacak..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feray 8 yıl önce

Tam chp ve kılıcdar satılmışına göre bu hainlerden başka ne beklenir baykal oyunu bildiği halde simdiye kadar susman hata