Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Denizden kadın cesedi çıktı! 25 yaşlarındaki kadın öldürüldü mü?

İstanbul Fatih'te balıkçılar bir denizde bir kadın cesedi buldu. Olay yerine gelen ekipler 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen cesedi kıyıya çıkardı. Peki kadın öldürüldü mü? Güvenlik güçleri bu sorunun cevabını arıyor.

İstanbul Fatih'te, Ağır Kapı açıklarındaki balıkçıların ihbarı üzerine gelen deniz polisi 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadının cesedini kıyıya çıkardı. Yapılan incelemede üzerinden kimlik belgesi çıkmayan kadının cesedini Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Ağır Kapı açıklarındaki balıkçılar denizde ceset görmeleri üzerine durumu polise bildirdi. Deniz polisi tarafından alınan kadın cesedi kıyıya çıkarıldı. 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın cesedinin üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmadı. Polisin kadın cesedi üzerinde yaptığı incelemede darp ve bıçak darbesine rastlanmadığını bildirdi. Kadın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.