Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Der Spiegel'in Türkiye özel sayısı

Alman medyası, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kanlı darbe girişimiyle Türkiye demokrasisini hedef almasını görmezden gelip, Türkiye'nin daha fazla otoriterleşmeye başladığına dair propraganda yapıyor.

DER SPEIGEL'İN SKANDAL SAYISI

Der Spiegel dergisi bunun için özel sayı bile hazırladı. Türkiye'yi "Özgürlüğünü kaybeden bir ülke" olarak niteleyen dergi, Güneydoğu'yu kastederek "diktatör kendi şehirleriyle savaşıyor" gibi skandal ifadelere yer verdi.

ESAS KAPAĞI TÜRKİYE YAPTI

Fakat Türkiye, darbe girişimini püskürterek demokrasisine sahip çıktı. Şimdi de PKK terörüne karşı cumhuriyet tarihinin en büyük mücadelesini veriyor. Suriye'de IŞİD ve PYD terör örgütlerine karşı mazlum Suriye halkının topraklarını geri kazanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türküler 8 yıl önce

Bomboşş konuşuyorlar. Hiiiiç önemsemiyorum

Avatar
İbrahim bayat 8 yıl önce

DER SPEGEL BİLD ZEİTUNG NE VARSA ALMAMLAR VE ALMAN MEDYASI T.C Nin başdüşmanı bunu defalarca yazdık söyledik Türk HALKI anladı tek anlamayan Türk politikacılarıARKADAŞ ALMANLAR TÜRK MİLLETİNİN BAŞ DÜŞMANI O KADAR

Avatar
Serdar karahisar 8 yıl önce

Almanya ekonomik olarak batmış durumda göçmen nüfusu germen ırkının en az 2 katı Avrupa birliği dağılmak üzere sömürge ülkeleri kalmadı ABD ye yalakalık yapmaktan başka çaresi de yok tüm umutları tarihlerinde savaşarak yenemedikleri TÜRK lere haçlı birlikteliğini toplamak zavallılar.

Avatar
Yc 8 yıl önce

Almanlar kuduyor TAMAM DOĞRU YOLDAYIZ DEMEKTİR DÜMDÜZ DEVAM

Avatar
erol doğan 8 yıl önce

sizin yahudilere yaptığınızı biz TÜRK LER size yapmayacağız sadece gidin ülkenize sahip çıkın başka ülkelere den sikiinizi çekin yoksa TÜRK yarağını yersiniz sayın şansölye şırfıntısı

Avatar
Serdar 8 yıl önce

1.dunya savasi 2. Dunya savasi yenik ezik ulke 1. Dunya savasinda sizin yuzunuzden yenildik yoksa biz yenilmedik bunlardan uzak duralim bunlar çolde kutup ayisi halleder