Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Devletteki FETÖ'cüler böyle deşifre ediliyor
Devlette FETÖ ile bağlantısı olanların tespitine ilişkin çalışmalar tüm hızı ile sürerken hükümet, kurunun yanında yaşın da yanmaması, toplumda başka sıkıntılar oluşmaması için nasıl bir yol izleyeceğini belirledi.

Bu çalışma kapsamında unvanlı ve düz memurlar ile ilgili farklı yöntem uygulayacak. Şu anda devletin tüm kurum ve kuruluşlarında şube müdürü ve üstündeki daire başkanı, genel müdür, müsteşar gibi kadrolarda görev alanlar için kapsamlı bir inceleme başlatıldı. Bu isimlerden FETÖ ile bağı tespit edilenler ilk etapta açığa alındı. FETÖ ile bağlantısı olanlar önce kanun hükmünde kararnameler ile memuriyetten atılacak. Aktif olarak FETÖ için çalışmamış, suça bulaşmamış isimler hemen devletten atılmayacak ve ara bir yol izlenecek. Bu durumda olan memurlar, sözleşmeli personel statüsüne geçirilecek.

FETÖ'CÜLER NASIL BELİRLENİYOR?

▼ 17-25 Aralık darbe girişimlerinden aldıkları pozisyon.
▼ Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları.
▼ Devlet içinde hızla yükselip yükselmediği.
▼ FETÖ ile mücadelenin başlamasından sonra hala örgüt bankalarına para yatırıp yatırmadıkları, derneklere bağış yapıp yapmadıkları, çocuklarını okullara gönderip göndermedikleri.
▼ FETÖ /PDY kapsamındaki gözaltı ve davalar sırasında adliyelerin önündeki eylemlere katılıp katılmadıkları.
▼ İşe başlaması ya da yükselmesindeki referanslar...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 8 yıl önce

Bunların hepsi şerefsiz bunların hepsini atın Türkiye vatandasligindan çıkartın yada hepsini idam edin bunlar giderse işsizlik oranı düşer

Avatar
esnaf 8 yıl önce

hak edipte hak ettiği yere giremeyen bunların yüzünden giremedi çünkü her yerde adamları var kökten temizleyin bunları

Avatar
Atilla 8 yıl önce

Fetö ye bağı olan çok insan biliyorum bunları nereye nasıl ihbar ederiz yaptığımız ihbar değerlendirilir bilgi verirseniz iyi olur çünkü bunlar kendilerini kamufle etmeye başladılar ortayaıkarılmazsa yarın birgün yine vatanımıza hainlik yaparlar.

Avatar
Atilla 8 yıl önce

Fetö ye bağı olan çok insan biliyorum bunları nereye nasıl ihbar ederiz yaptığımız ihbar değerlendirilir bilgi verirseniz iyi olur çünkü bunlar kendilerini kamufle etmeye başladılar ortayaıkarılmazsa yarın birgün yine vatanımıza hainlik yaparlar.

Avatar
kontrol 8 yıl önce

Atilla alo 140

Avatar
Vatan sever. 8 yıl önce

Ordu okullarında fetocu olup mezun olacaklara dikkat edin. Okulları kapattı devlet. Mezun olanları iyi araştırın

Avatar
Necmettin gunaydin 8 yıl önce

Aynen arkadasin dediği söze katılıyorum eninde cucune hatta ve hatta Etimesgut ta Hamdi parlak PTT şefi bunuda incelemenizi rica ediyorum

Avatar
alptekin sert 8 yıl önce

jandarma teknisyen astsubay ORHAN AKSOY da incelensin aydında görev yapıyor ayrıca kızkardeşi ayşegülde gatada hemşire