Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Didim'de kaçak göçmen teknesi battı: 1'i 6 aylık bebek 11 ölü
Aydın'ın Didim ilçesinden hareket ettiği sanılan mültecileri teknesi Farmakonisi (Bulamaç) adası yakınlarında battı. Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin arama kurtarma çalışmasında 11 kişinin cesedine ulaşıldı, 13 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 26 kişi kurtarıldı. Ölenler arasında 6 aylık bebek de var.

Ege'de yeni bir göçmen faciası yaşandı. İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında dün gece biri bebek 6 çocuğun öldüğü tekne faciasının ardından benzer bir haber Aydın'ın Didim ilçesinden geldi.

Didim'de sığınmacıları taşıyan teknenin Farmakonisi (Bulamaç) adası yakınlarında batması sonucu 11 kişi öldü. Ölenlerden biri 6 aylık bebek. 13 kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 26 kişi Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Fener mevkisinden Yunanistan'a geçmek üzere denize açılan Suriye uyruklu sığınmacıları taşıyan tekne, bir süre sonra battı.



Bölgedeki balıkçıların ihbarı üzerine olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri, denizden 6 aylık bebeğin cesedini çıkardı. Yunan Sahil Güvenlik ekipleri ise 11 göçmenin cesedine ulaştı.

Türk Sahil Güvenlik ekiplerince Kurtarılan 6'sı çocuk 18 sığınmacı ise ambulanslarla Didim Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.