Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Dilek Doğan için cemevinde cenaze töreni düzenlendi! Son dakika gelişmesi


Sarıyer'de düzenlenen terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanarak kaldırıldığı hastanede dün gece yaşamını yitiren 25 yaşındaki Dilek Doğan için Sarıyer Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Boğaziçi Cemevinde tören düzenlendi.





Dilek Doğan'ın cenazesi gece Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki cemevine getirildi ve öğle saatlerinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Dilek Doğanın babası Metin Doğan, annesi Aysel Doğan, ağabeyi Emrah Doğan’ın da bulunduğu aile fertleri, yakınları ve arkadaşları katıldı. Doğan’ın ailesi tören öncesi taziyeleri kabul etti. Törene katılanlar tarafından bir süre sloganlar atıldı. Cemevi bahçesine kırmızı bez ile sarılı üstü açık bir tabutla çıkarılan Dilek Doğan’ın cenazesi başında sevenleri ve ailesi gözyaşı döktü, saygı duruşunda bulunuldu.






Yapılan törenin ardından Doğan’ın cenazesi yeniden cemevi morguna kaldırıldı. Tören sırasında tabut başında kırmızı flamalı ve tek tip kıyafetli kadınlar nöbet tuttu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.