Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Bu yıl 43.'sü düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde 'tam bir rezalet' sergilendi.

Türkiye'nin izlenme rekorları kıran ve TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, bugün aldığı 'En iyi dizi' ödülünü, yapılan saygısızlık sonrası iade etme kararı aldı.

 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde TRT'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'a 'En iyi dizi' ödülü verildi. Ödül alanların tamamına ödülünün takdiminin ardından söz hakkı verilirken Bozdağ'a konuşma hakkı verilmemesi başta yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ile katılımcıların tepkisine neden oldu. 

Konuya ilişkin Facebook hesabından açıklama yapan Mehmet Bozdağ, aldığı ödülü iade ettiğini açıkladı. Bozdağ ayrıca yaptığı açıklamada programın sunuculuğunu üstlenen Okan Bayülgen'e konuyu belirttiğini ve Bayülgen'in özür yerine konuya alaycı yaklaştığını belirtti.

SOSYAL MEDYA'DAN BAYÜLGEN'E TEPKİ

Bozdağ'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama sonrası dizinin izleyicilerinden de Bayülgen'e tepki mesajları yağdı. 

DİZİNİN OYUNCUSUNDAN TEPKİ

Okan Bayülgen'in bu konuşmasının ardından dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner'den İnstagram'dan tepki geldi. Güner ödülü ayakları altına aldığı fotoğrafı paylaştı.



YAPIMCI ÖDÜLÜ GERİ VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Doğan Medya tarafından Diriliş Ertuğrul'a verilen ödül iade edildi.

Ödülün iade edildiğini, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ açıkladı. Yapılan açıklama şöyle:

Değerli İzleyicilerimiz;

43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Diriliş Ertuğrul Dizisi, izleyici oylarıyla diğer bütün ödül törenlerinde olduğu gibi Yılın En İyi Dizisi Ödülü’nü haklı olarak almıştır.

Yayınlandığı 3 sezon ve 65 haftadır bütün reyting gruplarda birinci olan ve reyting rekorlarını kıran, Türkiye ile birlikte 30’dan fazla ülkede yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi bileğinin hakkıyla ve siz değerli izleyicilerimizin oylarıyla haklı bir ödül daha aldı.

Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi olarak  haklı olarak aldığımız ödülü  kuliste geri iade ettim.

Ayrıca Programın sunucusu Okan Bayülgen’in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve siz değerli izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum. Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen’in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin. Kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını konuşması bizlere göstermiştir.  

Saygılarımla.

Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi Mehmet Bozdağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
benlis 7 yıl önce

okan köpe... ve dogan i... grubu, köpekligini yapmis...
ama itler ürür kervanlar yürür;)))

Avatar
Özkan 7 yıl önce

Onurlu bir Konununun işlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinin Yapım ve Yönetim ekibinin bu Onurlu davranışını Tebrik ve Takdir ederim.

Avatar
Abdurrahman 7 yıl önce

Doğan grubu kimdir önce onu bilmeliyiz. Doğan grubu ve yandaşları soykırım+ sömürge=Hıristiyan(haçlı domuz) ların ülkemizdeki uzantıları dır. Kendilerine verilen hain lık görevini surduruyorlar.

Avatar
Hasan 7 yıl önce

Sizede bu yakışır dı.Diriliş Ertuğrul un Ödülünü Türk milleti her hafta rekorlar kırarak vermektedir. Olan bayulgen gibi köpekler dirilişi izlese ne olur izlemese ne olur.

Avatar
Kenan 7 yıl önce

Ulan köpek bayülgen sen git sesini eşşeklere versinler anca anırırsın sen siz anca maymunluk yapın bezemenk seni izleme lan dirilişi izlerse orospu çocuğusun izlemende zaten orospu çocuğusun

Avatar
OSMANLI TORUNU 7 yıl önce

EŞEK ARISINDAN BALIN TARIFINİ İSTEMEK NASIL YANLIŞSA EKRAN SOYTARILARINDAN VE YALINI AVRUPADAN ALANLARLARDAN DA AFERİN BEKLENMEZKİ

Avatar
ahmet 7 yıl önce

orusbu çocuğu okan

Avatar
Nusret 7 yıl önce

Şerefsiz onun bunun çocuğu okan seni düzerim domuzun dölü