Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye Tanap ıkby ışid gazetecileri öldürdü

Diyarbakır bombacısının kan donduran itirafları

Diyarbakır’da polis servis aracının geçişi sırasında yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın uzaktan kumandayla infilak ettirilmesi sonucu 7 polis şehit olmuş, 27 kişi de saldırıdan yaralı olarak kurtulmuştu... Saldırıda kullanılan bomba yüklü aracı polis servis güzergâhına park eden Abdurrahman Ç. isimli terörist Kocaköy ilçesinde yakalandı.  Saldırganın bomba yüklü aracı polis güzergahına koyduğu anlar saniye saniye kaydedilmişti...

300 kilo bombayla saldırıyı gerçekleştiren teröristin ifadesinin alınmasıyla birlikte saldırının ayrıntıları da netleşmeye başladı. Yalnız olmadığı anlaşılan teröristin aracı oraya kendisinin koyduğunu kabul ettiği fakat tehdit zoruyla bunu yaptığını söylediği öğrenildi.

"Saldırı öncesi iki adet araç kiraladık. Ç., Mahsun kod adlı bir başkası  ‘aracı söylediğim yere götür, park et ve git,' dedi. Aracı uzaktan kumandayla ben değil, yanımdaki patlattı.” açıklamasını yaptı...

Ayrıca 7 polis memurumuzun şehit olduğu olayla ilgili 11 şüpheli Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatıyla gözaltına alındı.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.