Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Diyarbakır'da 131 kilo esrar ele geçirildi!

Diyarbakır'da Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda 131 kilo esrar ile 1420 kök hint keneviri ele geçirildi. Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kocaköy İlçesi Ambar Mahallesi'nde bir eve uyuşturucu operasyonu düzenlediğini açıkladı. Açıklamaya göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Kocaköy İlçesi Ambar Mahallesi'nde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadele kapsamında 1 şüpheliye ait ev ve eklentilerinde adli arama yaptı.


Arama faaliyeti esnasında, şüphelinin evinin bahçesinde bulunan ve depo olarak kullanılan bölümde narkotik köpeği ile birlikte yapılan aramada 131.5 kilo esrar, evin yanında bulunan bahçede ekili halde 1420 kök kenevir ile şüpheliye ait ev içerisinde 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Açıklamada, "Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olay ile ilgili 1 şüpheli gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.