Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Diyarbakır'da polis ekiplerine bombalı saldırı
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 PKK'lı öldü, 12'si polis 45 kişi de yaralandı.
Bombalanan polis aracında örgütsel suçlardan gözaltına alınan ve hastanedeki sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra şube müdürlüğüne götürülen 7 PKK'lının da olduğu belirlendi.

VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği'nden saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, "Terör örgütü adına bir ilçede bulunan fabrikaya el koyma suçu nedeniyle gözaltına alınan bölücü terör örgütü mensubu şahısların doktor raporu almak için hastaneye götürülmeleri esnasında saat 16.30 dolaylarında Batıkent Kavşağı mevkiinde bomba yüklü araç patlatılmıştır. Araç içerisinde 9 polis, 7 şüphelinin olduğu, civarda oturan ve olay esnasında seyahat eden vatandaşlar ile çay bahçesinde oturan vatandaşlarında olduğu yaralılar bulunmaktadır. Olayda 12 polis, 33 sivil olmak üzere 45 kişi yaralanmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetmiştir"denildi.

3 PKK'LI ÖLDÜ

Diyarbakır Valiliği, PKK'lıların bomba yüklü araçla polis midibüsüne düzenlediği saldırıda ölen 3 kişinin terör örgütü soruşturmasında gözaltına alınan 3 kişi olduğunu açıkladı.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.