Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Diyarbakır'daki o bölgelerde sokağa çıkma yasağı kalktı!

Terör operasyonları nedeniyle dün Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde bazı mahalleler ile Hakkâri Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.Bugün Diyarbakır’ın Lice ilçesi için uygulanan sokağa çıkma yasağı operasyonlardan sonra kaldırıldı. Saat sabah 8'den beri yasak uygulanmıyor.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Açıklamada, "Lice ilçesi dağlık ve ormanlık alanında faaliyet yürüten BTÖ mensuplarına yönelik Kılıboğan Tepe, Ayaz Mahallesi, Birlik-Abdil Tepe, Taşburun Mahallesi, Güzelce Mahallesi, Döşekkaya Mahallesi arasında kalan bölgede operasyon icra edilmiştir.

YASAK KALKTI

Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlanması ve sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 05.00’den itibaren duyurulan yasaklama kararı 22 Kasım 2015 Pazar günü saat 08.00’den itibaren kaldırılmıştır.

Vatandaşlarımıza kendilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için teşekkür ederiz" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.