Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Diyarbakır’da hibe izdihamı
50 BİN LİRA HİBEYE BAŞVURUDA İZDİHAM ÇIKTI

Hükümet programına alınan ve geçtiğimiz ay açıklanan genç girişimcilere yönelik başlatılan KOSGEB destekli 50 bin TL hibeye başvurmak için mülakata girmek isteyen Diyarbakırlılar izdihama yol açtı.

KALABALIK NEDENİYLE MÜLAKAT YAPILAMADI

Girişimciler DESOB salonundaki toplantıya eşleri ve akrabalarıyla birlikte geldi. Ancak yoğun kalabalık nedeniyle mülakat yapılmadı. 

İş-Kur yetkilileri mülakatı ileri bir tarihe alırken, girişimcilik desteklerinden faydalanan gençlerin 29 yaşını doldurmuş olması ve KOSGEB’den girişimcilik sertifikası alması gerekiyor.

GİRİŞİMCİLİK İÇİN GELDİK



Yoğun katılım nedeniyle mülakata giremeyen Diyarbakırlı genç Ahmet Sevim, “Hibe için gelmiştik. Genç girişimcilik için geldik. Fakat yoğun katılım olduğu için iptal edildi " açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.